Maloja

On March 20, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Ännu en samarbetspartner har anslutit sig till Team Cykelmygg!

Maloja gör kläder med attityd. Gå loss på deras sommarkollektion här

Finns så mycket snyggt att man inte vet var man ska börja! Vill du klämma och känna så slår Maloja upp en butik i Ängelholm med premiär skärtorsdag 9 april kl 09.00.

Be there!

Tagged with:  

4 Responses to “Maloja”

 1. Nämen hjälp vad mycket fint! Och nu blev jag våldsamt shoppingsugen och cykelsugen på samma gång. Najs.

 2. Therese says:

  Vill ha! Och jag är inte ens cyklist. Men cykla gör jag ju… :) Kan man beställa på nätet, eller är det i butik som gäller?

  Må gott och jag håller stenhårt tummar och tår för idag!

  Ha också ett grymt läger!

  :)
  T

 3. Oj, jag glömde ju: LYCKA TILL IKVÄLL!!!!! Önskar att jag varit där!

 4. Sadeln var som väntat en fullträff! Hojta till hur du vill ha stålarna. Antingen lägger jag in ett kuvert med summan på Solde för upphämtning eller också så sätter jag in pengarna på ditt konto!

Leave a Reply