Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Detta uttalande aktualiserades igår.

Bloggvärlden består till 99% av kvinnor och bland de bloggar jag läser finns ett klart mönster som bryter från det “normala”. Tjejer stöttar och puschar varandra och gläds åt varandras framgång. Är det någon som känner igen detta från verkligheten?
Det brukar väl snarar vara tvärt om, att tjejer baktalar och dolkar varandra i ryggen? Undantag finns, självklart.

Är det så att bloggosfären (träningsbloggosfären) representerar något som vi tjejer saknat?

Nu pratar jag om träningsbloggar av normal storlek och inte om modebloggar där mobbning förekommer in absurdum.

Rubriken har satt sig i hjärta och själ på mig. Det var fantastika Jona som sa detta för länge, länge sedan. Långt innan IM Hawaii och egen TV-kanal. Men se så lång det tagit henne! Och hon är verkligen genuint positiv. Ingen yta, eller fasad. Jona är precis så som hon ser ut.

Tack Anna för igår, du är en av dem som jag vill dra med mig mot toppen!!

Ett axplock av alla dessa fantastiska tjejer:
Orka Mera
Löpning & Livet
Snorkfrökens Träning
Annas Marathon
Sofy
Marathon Mia
Quod Erad Demonstrandum

…och många, många flera.

Tagged with:  

7 Responses to ““Jag ska till toppen och jag ska dra så många jag kan med mig!””

 1. Snorkfröken says:

  Ja det känns faktiskt som att det är så! Och så mycket positivt och motivation man får från sina blogg-vänner. Kul att du gillar min blog! Lägger dig på min favorit-lista, hoppas att det är ok.

 2. Katarina says:

  absolut!
  Gillar hur du gjort “transportlöpning” till din grej :)

 3. Ja träningsbloggarvärlden är fantastisk. Så mycket pepp och inspiration som flödar. Jag trivs som fisken i denna lilla träningsbubbla! Tack själv för en jätteinspirerande blogg!

 4. Anna says:

  Jag hänger med dig till toppen alla dagar i veckan, tack för igår, supertrevligt att äntligen få träffa dig!

 5. Andréa says:

  Tack för omnämnandet! och visst är det roligt att det är såhär! jag blir verkligen glad när någon når ett av sina mål, sätter ett nytt pb eller liknande.

 6. MarathonMia says:

  Tack för omnämningen :) Kanske är det så att man själv behöver känna lite framgång och positiv anda själv för att sedan vilja dela med sig? Jag blir verkligen glad när andra presterar och når sina mål, min tävling är mot mig själv.

  Tackelitack :)

 7. Karin says:

  Jag kan bara hålla med Mia ovan, jag blir så himla glad och “gåshudig” när andra presterar och överträffar mål de själva inte trodde på (fast man själv gjort det).
  Katta, du är en av de klokaste bloggare jag vet :-) Mot tävlingar och nya mål, tjejen!!
  Kram

Leave a Reply