Springa ikapp….

On April 6, 2009, in Generelt, by Katarina

IMG_4905
9 danskar och en svenska ser ut så här under påsken.

Springa ikapp är aldrig en bra idé. Planerat långpass igår uteblev. Soppatorsk och en stor förkylningsblåsa ledde till omplanering och glass istället för planerat 1.5-2 h långpass. Vaknade idag och kände inget av en eventuell förkylning så mitt drag med vilosöndag var nog riktigt. Coach T har gått in i träningsbubblan så jag hade ingen att konferera med. Var löpsugen och drog 14 km lite snabbare än distanstempo. Så får vi se om det var ett dåligt drag inför morgondagens test på bana, 10 x 400m.

Träningsprogrammet inför Mallorca landade i inboxen idag. Vi går ut hårt med 200km på lördag. Kasper menar att jag kan spara 10km genom att inte gå med upp till Klostret… Jag kommer INTE gå med till klostret och jag kommer INTE köra ner i hålet dvs Sa Calobra. Det finns cyklister som åker till Mallorca med Sa Calobra som mål. Inte jag, klättra är inte mitt problem, det är många timmar med hög fart.

Teamkläderna för Mallorca kom idag, förra året var rosa till min stora glädje. Årets tema är gult till grabbarnas glädje:)
Maloja kommer vi åka i först efter Mallorca. Maloja öppnar sin första Concept Store på Skärtorsdag så det har mycket att stå i och hade inte möjlighet att träffa oss förrän efter påsk. Men det ser vi fram emot!

Så du som är hemma i påsk, ta en tur till Ängelholm!

Tagged with:  

7 Responses to “Springa ikapp….”

 1. Anna says:

  Vad förnuftigt av dig att vila och vad skönt att du inte blivit sjuk. Härligt med 14k i benen idag. Snygg outfit!

 2. Bra jobbat idag och lycka till i morgon! Låter som en tuff start på Mallorca, men i de där snygga kläderna kommer det gå galant :)

 3. Linda Wiren says:

  Du klär ju i allt men rosa hade varit strået vassare om du frågar mig….Är det bara grabbar och dig?
  Ha en skön semester och glöm inte att slappa lite, mycket mellan passen.
  Kram och glad påsk

 4. Katarina says:

  Ja, eller hur. Rosa är bäst :)
  En tjej till, Danmarksmästarinnan i CCross. Jag räknar henne till killarna…

  Kram och påskkycklingar till dig med familj!!

 5. Katarina says:

  Ja, ställer man av Gertrud Bö så kör man som en karl :D Jag har bara kört om henne nerför…

Leave a Reply