850km

On April 19, 2009, in Generelt, by Katarina

IMG_4996
Bulliga ulliga moln.

Slutnotan för mig. Kasper är över 1000k…

Sista 130 km rullade jag och Kasper ner idag. Fotosession, tempo, cross med trappspringning… Idag var inte annat än bus. Fick en spansk moffa på hjul in mot Llucmajor. Jädrar vad gubben trampade, upptäckte inte honom förrän jag snöt mig på den stackaren. Men han var glad som få åt åkturen, och vi fick tummen upp och ett stort leende när våra vägar skiljdes.

Våra danska vänner åkte hem idag, och nu återstår en dag för den svenska delegationen innan vi också flyger hem till Sverige och kyligare klimat.

Det har varit en otroligt rolig resa. Hård träning men också en massa kul. Har haft förmånen att resa med lite olika kategorier av idrottare och cyklister är nog den roligare sorten. Det körs hårt i bergen, men det går lika vilt till i baren. Torsdag blev den stora byturen för samtliga. Och jag tippar att flertalet hade en galet rolig kväll!

Vänster baksida är som sagt inte så välmående, men jag kom hit för att köra hårt. Nu väntar en lugnare vecka och jag tänker ta kontakt med en naprapat. Raffi kan justera, men jag tror att baksidan handlar om jag är olika stark i höger och vänster sida. Det måste tränas tillrätta.

Mitt sista minipass i löpskor måste antagligen utgå. Men jag har blivit så mycket klokare hur jag ska bedriva löpträning under de tuffare cykelperioderna. Göteborgsvarvet kommer ligga kvar, men kanske måste jag tänka om med millopp innan TransAlp. Men det får jag och Coach T reda ut.

Tagged with:  

2 Responses to “850km”

  1. Vill inte ens tänka på hur ont jag skulle ha i baken efter 850 km. Då tänker jag hellre på alla runekakor som förmodligen slunkit ner!

  2. Katarina says:

    Det blev ganska många:)
    Fast ont i baken slapp jag, BikePatch är grymt bra!!

Leave a Reply