Åk dit. Åk dit. Cykla dit.

On April 22, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Min efterhängsna kompis och jag rullade ner till Skanör och gjorde ett snabbt besök på Spelabäcken.

Vilken mat…

Gör ett besök, njut av ekologisk buffét och en vacker interiör. Jag blev lycklig bara av att äta två bananer och ta lite bilder. Nästa vecka blir det ett lunchstopp!

Bild032 Bild030
Ayurvedisk gryta och surdegsbakat bröd…

Bild033 Bild034
Njut av en kopp te i vacker miljö…

Tagged with:  

3 Responses to “Åk dit. Åk dit. Cykla dit.”

  1. Å så gott. Måste jag prova. Och sen efterrättscappuccino hos aldo :)

  2. Snorkfröken says:

    Bra grej att locka sig själv med! Funderar på att ta nåt riktigt långt cykelpass snart, då alla som cyklar verkar ta pauser och fika… inte precis så att man gör det då man springer, men är man i farten i typ 5-6 timmar är nog ett mat-stopp viktigt.

  3. Katarina says:

    Anna, jag det såg grymt läckert ut :)

    Snorkkis, är som regel ingen fikacyklist, inte ens under riktiga långkörare. Men just nu kan jag bara rehabrulla, får ha lite roliga happenings under vägen :) Vi får se hur länge jag ska dras med min jobbiga kompis, hoppas snart att jag kan hänga av vederbörande rejält och börja trycka på igen!

Leave a Reply