Kunde varit jag.

On April 26, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_4980

Och det är det är ju jag på bilden, fast för en vecka sedan.

Liknande förhållanden idag, 20 grader, lite vind och knäsmärta.

Ett tråkigt bakslag, tyckte det gick på rätt håll, har sprungit nästan smärtfri och trodde att det nu skulle känns mindre på cykeln. Nej, det känns. Mycket. Så jag får rulla vidare till det släpper. Ny tid hos naprapaten på onsdag. Vi får se hur det känns och vad som sägs helt enkelt.

Men vi ser framåt och jag satsar på att tävlingspremiär på cykel blir i Köpenhamn den 31 maj. 90 km på MTB.

Tagged with:  

2 Responses to “Kunde varit jag.”

  1. Då håller vi tummarna för att naprapaten har trolleristaven med på onsdag och trollar bort allt det onda! För nu vill vi inte se dig skadad! Pepp pepp pepp och hoppas det går över fort nu!

  2. Katarina says:

    Tack Anna :)
    Nä, skador är alltid tråkigt. Men kan jag fortsätta spriga så är det inte så illa som TOTALVILA. Det skulle vara katastrof i dagsläget. Men Göteborgsvarvet får nog bli en trevlig utflykt i dagsläget. Hade tänkt ha dig som farthållare annars, såg att vi startar i samma grupp :)

Leave a Reply