Stilpolisen och hans vänner

On May 4, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_4287
Bara ett endaste…

Jag är gift med stilpolisen. Och det är jag glad för. Men det är inte alltid friktionsfritt eftersom mitt brokiga förflutna omfattar både triathlon och multisport. Det innebär bla att jag inte är främmande för att hänga på div prylar på min cykel. När jag träffade Kasper hade jag ett triathlonställ att hänga bakom sadeln. Det har jag fått höra mycket om.

Och nu har jag smällt upp den där tapeten igen till Kaspers stora fasa.
Jag har ETT flaskställ på min Scott Scale. Det finns inte hål för fler. En mulitsportare tyckte jag skulle sätta ett flaskställ bakom sadeln. Kasper läste lusen av mig. När jag frågade varför man inte kan ha det fick jag som svar; så är det bara. Jag kan inte alla koder men jag har nog lärt mig några viktiga. Jag kan ta på mina lösa ärma rätt (tack Dolph), kör inte runt med PB rand och jag skjuter INTE bak min cykel när jag ställer mig upp. Fast jag kör fortfarande ifrån Kasper nerför, det är kanske det han är rädd för, att min flaska ska hoppa ur framför näsan på honom. Men det är såklart löst med gummicord.

Nåväl, frågan med vätskan är fortfarande inte löst. Camelback är ett alternativ men jag gillar inte att ha något på ryggen när jag tävlar.

Tagged with:  

10 Responses to “Stilpolisen och hans vänner”

 1. Snorkfröken says:

  Ja, men det är ju viktigt såntdär :) . Måste ju vara både funktionellt och snyggt! Maken erkände härom dagen när vi var på springrunda att han tyckte att de som sprang med andra byxor än löpartights eller löparshorts verkade så oseriösa… Säger lite om hur vi sportfånar är.

 2. Henrik says:

  Camelback ligger ju tyvärr i stilnivå med flaskställ bakom sadeln… Grymt fin och clean cykel alltså!

 3. Schysst cykel! Själv hängde jag fast en barnstol på min cykel igår. Har inte hunnit testa den med sonen ännu men även när den är borta så sitter det ju en “fästkloss” på ramen.

 4. Katarina says:

  Snorkis, estetik är viktigt i alla sammanhang. Jag håller med dig fullständigt, det ska vara både snyggt och funktionellt.

  Henrik, ja, jag vet och jag mår lite dåligt av faktum att hur jag än vänder mig… Har inte heller lyckats klura ut om man törs vara så cool att helt förlita sig på påfyll i depåerna. Jobbigt att gå torr i en monsterklättring. När man ser eliten har de nästan ingenting med sig, men vi lär vara ute längre än dem. Matsäck…

  MarathonJohan, jag såg en DH cykel med barnsadel i helgen. Pappan hade FULL mundering. I Malmö. På Ribban. Och jag hoppas han håller sig där och inte kör ner för Vångabacken med barn i sadeln.

 5. Hanna says:

  Varje gång jag går till vår cykelaffär får jag skit för otvättad cykel, ful triathlonväska och trasig cykeljacka. Cyklister är nördigare än de flesta i sin gram och stilfetichism.

  Vad är viktigast? Att cykla fort eller att se cykelsnygg ut?

  Jag röstar för cykelflaska bakom sadeln.

  Ecco versus högklackat- vem vinner?

 6. Lasse says:

  Instämmer med Hanna… Barends på Riser-styre, flaskor på sadelstolpen, kamelpuck på ryggen, you name it. Cyklar ifrån dom som klagar…

  Klart du ska ha vätska bakom rumpan! Släng dit en sadelväska också så är det komplett ;)

 7. Katarina says:

  Hanna, cykla fort vinner, lätt. Men eftersom vi saknar support blir det nog rygga iallafall. En liten myggarygga.
  Fast innan jag ger upp hållaren så ska jag testa, bara för att se om det funkar. Kasper menar att den knäcker.

  Lasse, haha, väska OCH hållare samtidigt, sweeeeet jesus.

 8. Kasper says:

  Typisk, nu havde jeg næsten fået afvendt Katarina med dårlig multisport/Triatlet smag :D

  Min holdning er at man køber vel ikke en Porsche for at montere dragkrog og plåtfälg!

  Kompressions strømper, cykelbukser uden seler, tempostyr, store flaskeholdere nej tak…

  /Kasper

 9. jonas l says:

  Hejja Kasper! Vem är chef över stilpolierna?

 10. Kasper says:

  Det er Dolph:
  http://www.dr.dk/dolph/pics/desktops/Dolph-bat-1024.jpg

  Han arbejder i en cykelbutik i Købehavn og hadder MTB, shimano, styr med ergo bukning og højprofil hjul. Han forsøger at konvertere alle til landevejen og campa.

  Under træning tager han 1 times føringer, så folk går helt kolde.

  (Men hvad ingen ved er at han faktisk har en MTB i titan fuldt udstyret med chris king.)

Leave a Reply