Fyfy Bay

On May 9, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

fyfy Kasper B

Det finns ingen tidning i världen som kan leverera detsamma som internet kan. Det finns så otroligt många duktiga och framförallt humoristiska skribenter som helt gratis delar med sig av sina tankar och upplevelser.

Det roligaste jag läst på länge var när Öjer skrev om hur man blir en fulländad tempocyklist. Läs och lär!

Någonstans i feberyran läste jag också en blogg (som jag inte hittar igen) som dissade de svenska damlandslaget för att de inte kunde uppföra sig på ett lagfoto. Därför presenterar jag härmed ett lagfoto från Mallorca där ni själva kan testa era kunskaper i vett och etikett på cykel. Jag hittar två gränsfall. Det finns kanske fler stilbrott som jag förbisett och jag ber på förhand om ursäkt till samtliga på bilden.

Det roliga var att jag tillbringat hela dagen med att funder på om jag gjorde rätt eller fel på bilden. När jag så äntligen kunde plocka fram bilden såg  jag till min lättnad att jag gjorde rätt men att Bay som cyklat sen han var 11 är på gränsen. Vid en nogrann eftersyn så kan vi varken fria eller fälla. Holk är också på gränsen. Högst stilpoäng får enligt mig Nikoline. Hon hänger gött.

Tack internet, den bästa av källor till den viktiga kunskapen om finliret.

Tagged with:  

2 Responses to “Fyfy Bay”

 1. MarathonMia says:

  Du har rätt! Och nu när det går så snabbt och vi kan sålla ut det tråkiga kommer hela mänskligheten gå omkring och vara fullärda och lyckliga.

  hoppas jag :)

  Skitsnyggt lagfoto. 10 av 10.

 2. Katarina says:

  Det handlar inte längre bara om att kritiskt kunna granska forskningsartiklar. Det riktigt svåra är att kritiskt granska the world wide web…
  Källhänvisning någon?

  I like It spicy.

Leave a Reply