0 dagar kvar.

On May 16, 2009, in Generelt, by Katarina

IMG_3911

Nedräkningen i Funbeat talar sitt tydliga språk!

1.40 kvar till tåget går, 7 h kvar till start.

Jag har lovat att knyta min hand hårt innan start och lova mig själv att ha roligt hela vägen.

Jag ska njuta av att delta i världens största halvmara!

Jag önskar att den underbara känslan kommer skölja över mig, den jag kan känna när jag tävlar och anstränger mig hårt och det känns som att jag översköljs av ömsom kallt, ömsom varmt vatten. Ibland kan tårarna bränna till för en bråkdels sekund… Total närvaro i varje sekund, varje steg, varje andetag.

Amen.

Tagged with:  

5 Responses to “0 dagar kvar.”

 1. Snorkfröken says:

  Lycka till! Och njuut! Hoppas att kroppen känns bra också!

 2. Anders says:

  Hur gick det? Hittar inte ditt namn…

 3. Katarina says:

  Snorkfröken, tack för din pepp, kroppen var inte back on track, men jag gav det en chans :) och jag misslyckades big time…

  Anders, en banan vid målet var helt ok som morot för mig för att ta mig runt :) Kände inte att jag behövde strö salt i såren genom att få en offentlig sluttid. Hade lovat mig själv att jag fick göra så om kroppen inte var med mig. Och den lämnade in redan vi km 7.

 4. Anders says:

  Som Ulf Lundell sa:Ett brutet lopp är ett också ett lopp :) Du försökte men var smart nog att lita på kroppen, på sätt och vis ska du vara väldigt nöjd tycker jag.

 5. Katarina says:

  Tack för det Anders :)
  Jag behöver aldrig tänka tanken som “tänk om”. Jag vet. Det gick inte.

Leave a Reply