Inte sedan -02

On May 26, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Bild058
Sviten är bruten.

Har inte punkat sedan 2002. Vad det säger om mig som cyklist låter jag vara osagt. Någon hävdade att det var mitt sätt att alltid köra rakt över saker (i terrängen) som gjorde att jag slapp köra på fälgen. På landsväg får jag väl tacka turen, många bar och låg vikt för att jag slipper stå med handpumpen allt för ofta. Men jag punkar gärna var 7:e år. Det är helt OK.

Att köra med ett Ultremo är väl kanske att utsätta sig för en lite större risk.

Övervägde om jag  skulle lappa med hundringen jag hade med, men chansade och klarade mig. Hädanefter blir det tjugor istället för hundringar i ryggfickan. De känns helt ok att lappa med.

Tagged with:  

6 Responses to “Inte sedan -02”

 1. Snorkfröken says:

  Oj, ingen punkka på så länge på såna ringar som jag trodde fick punka ofta! Kanske en extra slang i repair-kittet skulle vara ngt?

 2. Katarina says:

  :) Snorkkis, hade extra slang, problemet är mina Ultremo som är extremt kinkiga för sten. Den nya slangen riskerade att titta ut genom hålet i däcket, därför hade jag behövt hundringen där. Kasper har kom hem på en tjuga förra sommaren!

 3. Åsa says:

  Nä…. inte får man väl punka upp fikapengarna?!

 4. Katarina says:

  Självklart inte, då går jag hellre hem :)

 5. Sofy says:

  hm. jag satsar allt på ett kort på min första cykeltävling och kör helt utan reparationskit. Håller det så håller det!

 6. Katarina says:

  Sofy, det brukar gå bra.
  Mina sulor är superlätta men lite sköra därför har jag alltid en extra slang och minipump med(tar fem minuter att byta). Och numera också lite mindre sedlar att lägga i däcket om det exploderar igen…

  Lycka till!

Leave a Reply