Osköna söndag

On June 7, 2009, in Generelt, by Katarina

IMG_5429

Seg som kola söndag morgon. Samtliga i familjen tog sovmorgon och inte förrän 7.30 hör man “MAAAAAAMAAA” från Emil rum. Sova länge är inte min starka sida, inte navigering heller. Lär mig ganska snabbt att hitta på nya ställen, men att navigera efter karta är inte min kopp te. Ambitionen idag var att köra en “bana” i Garmin, dvs Kasper hade kört turen tidigare och nu skulle jag kopiera det hela.

Helt omöjligt skulle jag vilja påstå att det var, hade ett elände att komma ut ur stan eftersom klockan hela tiden gapade om att jag var “ur kurs”. Stört omöjligt att träffa rätt, och den lilla pilen som representerade Kasper (min virtuella kompis) försvann i fjärran. Sjösjuk blev jag dessutom av att sitta och titta på en liten pil och ett svart krokigt sträck. Efter 1.30 var jag inte ens ute ur Malmö och Kasper var tvungen att guida mig tillbaka på rätt spår på telefon!

Lovade mig själv idag att ALDRIG köra annat än snitslad bana. ALDRIG. Om jag någonsin kläcker ur mig något i multisportväg igen, snälla stoppa mig. Fattar inte hur det kom sig att det var jag som cyklade med kartan på Slitz Challenge. Efter ett par timmar kunde jag inte längre skilja på höger och vänster. Är dessutom total topografisk analfabet. Men det har ju ni som följt oss under en längre tid redan räknat ut. Gran Canaria är ett strålande exempel.

Summa söndag, 3 h sunkcykling. Sunk, sunk, sunk. SUNK. Träning ska vara hård och effektiv. Inte; stanna, stoppa, rulla, rulla tillbaka, stoppa igen, fullt spett, rulla, stoppa, rulla tillbaka…

Tur att jag hade nya sega, goda “Runes Energikaka” att ta till när allt smög sig. Orkade bita ihop, skita i den lilla vita pilen i fjärran och bomba hem, helt ur kurs…

Tagged with:  

Leave a Reply