Lidt nyt til weekenden.

On June 11, 2009, in Generelt, by Kasper
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Gik tidligt fra jobbet idag og kørte ind til København for at “shoppe”.
Katarina ville gerne have et par træningshjul, da det er lidt overkill at køre rundt på Mavic Crossmax SLR til hverdag og jeg skulle have nye sko, idet mine Specialized sport MTB sko kører på de sidste.

Jeg ville egentlig have haft et par Specialized Carbon Export, men de er ikke til at opdrive i Danmark, så istedet blev det et par Carbon Comp hvilke er den gamle model af Expert skoen, så der var special price på dem (1/3 af normal prisen). Derfor blev det to par :D

IMG_5444

 Katarina fik et Shimano XT hjulsæt, med KCNC quickreleases og Schwalbe RoRo/RR dæk. De nye Shimano hjul er noget helt andet end de gamle modeler og kan varmt anbefales, de er helt i klasse med Mavics. Efter at have monteret hjulene kan jeg konstatere at de totalt vejer 78 gram mere end hendes Crossmax SLR som er hul til 4000,-  DKK mere end hendes nye XT hjul! Og jeg er helt sikker på de holder ligeså godt. 

IMG_5437

(XT Bagskifteren er bare midlertidig indtil XTR bagskifteren kommer hjem.)

Nu er det weekend, indtil på tirsdag  ;o)

/Kasper

Tagged with:  

1 Response » to “Lidt nyt til weekenden.”

  1. Katarina says:

    Var det nödvändigt att ta med gummiklubban hit??!

    /Zzzzzz

Leave a Reply