Livet på landet

On June 12, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_5481

Livet på landet är ett liv i lyx.
Stigen startar utanför farstukvisten, Emil kör traktor med morfar och Mammu Mu finns på ängen strax bredvid.

IMG_5469

Regnet har öst ner. Vi har utnyttjat stugsittande till max, städat inför midsommar och grillat på terassen. På kvällskvisten var det dags att ta tag i dagens träning. Bara att gränsla, och börja köra utan en meter på asfalt.

Lite halt blev det med Racing Ralph bak, men så var det också extremt blött. 20 min uppvärmning, sedan 10 x backe efterföljt av en dundrande nerköring. Allt precis utanför knuten. 15 min nervarvning bland hala rötter och sedan landade vi alla i soffan.

IMG_5450

Och nu firar vi lite lätt att det är slut på kvälls- och helgjobb till hösten för min del. Nytt jobb och nya möjligheter. Fantastiskt skönt. Nu ska jag bara njuta av sista tiden på UMAS, för avdelningen är bra men schemat inte förenligt med livskvalitet för vår familj.

Det riktiga firandet sparar vi på ett par veckor till. Först ska vi rulla i mål i Riva del Garda.

Tagged with:  

7 Responses to “Livet på landet”

 1. Nämen nu blev jag alldeles nyfiken! Vad är det för nytt jobb???

 2. Anna says:

  Vilken underbar helg men livet på landet och en massa grym träning. Kan livet bli bättre?! Och jag är också nyfiken på jobbet, mycket spännande. Vad skönt och roligt för dig! Ha en fortsatt härlig helg.
  Kram

 3. Andréa says:

  Shit vilken lyx! sådär vill jag också ha det! :)

 4. Snorkfröken says:

  Oj, vad mysigt det verkade. I den skogen skulle ett löppass säkert också sitta bra!

 5. Lena says:

  Superhelg! Träning, passning, soffa och mat… Det finns inget bättre!

 6. Therese says:

  Stort grattis till nya jobbet! Underbart bra! Det var du verkligen värd.

  Vi hörs och må gott, kramar,
  Therese

 7. Katarina says:

  Anna & Anna, samm branch bara lite mer humana arbetstider.

  Andréa, livet på landet är verkligen fantastiskt när man älskar att träna ute!

  Snorkkis, finns fantastiska rundor att springa, hur långt som helst :)

  Lena, huvudet på spiken :)

  T, Tack underbara du! Vilken otrolig lättnad att få lämna kvällar och helger bakom sig. Äntligen kan vi börja blicka framåt och faktiskt planera för en tävlingssäsong nästa år. Men vi börjar med att fira i september med tre tävlingshelger på raken! Och till vinterna kan det bli lite ordning på träningstorpet igen :)

Leave a Reply