Glad Midsommar!

On June 19, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_5545

Midsommarlöpningen avklarades i arla morgonstund.

Solen lyste skönt på förmiddagen och Emil hjälpte mig att plocka blommor till kransen. Regnet kom vid lunchtid och om en stund är det små grodor runt stången. Kanske med gummistövlar, kanske utan.

Ha en riktigt trevlig dag!

/Katarina, Kasper och Emil

Tagged with:  

5 Responses to “Glad Midsommar!”

 1. Skönt att du hann ut innan hagelstormarna kom. Eller fick ni inte dom? Glad midsommar på dig och hela familjen :)

 2. Snorkfröken says:

  Vad söta ni är :) .

  Glad midsommar till er också, och lycka till med cyklingen och höjdmetrarna på lördag och söndag!

 3. Katarina says:

  Anna, hua, nej, dom slapp vi häruppe i norra skåne. Men regna det gjorde det. Emil var överlycklig och hoppade för glatta livet i alla vattenpölar :)

  Nu hoppas vi på lite bättre väder, annars blir det kallt att äta middagen ute.

  Tack Snorkkis och detsamma till dig :)
  Har jag tur får Kasper blykeps imorgon så kanske jag får känna mig lite stark!

 4. Andréa says:

  Vad fint! Hoppas ni får en bra dag trots regn!

Leave a Reply