Midsommarveckan och nästan 400km

On June 21, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_5551

Vi nådde nästan 200k under helgen. Nästan, men att skarva i det här läget känns inte befogat. Nästan 3000 m igår och 1465 m uppför idag.

Sommaren är inte komplett utan brännässlor. Det gör ont på ett skönt sätt. Knasigt, men en kort stund efter att jag kör armen i ett nässelbuskage kändes det nästan skönt. Men så gillar jag den brännande känslan av liniment på benen också. Gärna lite solsken så det bränner lite extra och min dag är gjord. Körde en variant för lite kyligare temperatur och regn idag. Gött.

Bestämde mig för en ny nedräkning.  Innan har jag räknat ner till start, nu räknar jag ner till målgång. Min tävling har redan startat. 34 dagar kvar till vi sträcker armarna mot skyn i Italien!

Veckokvoten blev nästan 400k och benen har repat sig bra efter gårdagens massaker.  Körde starkare jmf med förra helgen. Tappar fortfarande mark i de lång uppförskörningarna, i de lite kortare blev jag inte satt av Kasper idag. Skön känsla när det händer saker i benen.

Och imorgon är det måndag igen, härligt!

Tagged with:  

1 Response » to “Midsommarveckan och nästan 400km”

  1. Anna says:

    Vilken underbar träningshelg ni haft mellan sillen och potatisen. Själv har jag ätit för mycket och tränat för lite så jag har blivit en soffpotatis. MEN uppstarten är värst sen går det på räls.

Leave a Reply