Opluggat

On June 22, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_5396
Det lever på diskbänken…

60 minuter löpning stod på programmet.

“Vad känner du för idag?!”

Jo käre Coach-T, jag kände för att sänka min pulsklocka i sjön och skriva kilometertiderna på näsan! Inte för att benen inte ville springa, utan för att jag vill vara en fri fågel.

Och jag sprang. Lite otippat snabbt. Men så är det väl, om man släpper tanken fri så följer kroppen efter…

Efter det har jag ätit ett halvt kilo grönsaker. Krispiga, fräscha primörer toppade med babyspenat, rädisgroddar och så lite rökt lax på toppen. Ganska levande och livgivande, förutom den döda fisken då.

IMG_5433
…och på balkongen

Tagged with:  

3 Responses to “Opluggat”

 1. Hanna says:

  Drake vad ni tränar mycke… ni kommer flyga upp för backarna i alperna !!!

 2. Katarina says:

  Haha, tycker du :)
  Jag hoppas att benen är förberedda på 8 dagars SLIT. En av oss kommer flyga iallafall, Kasper är i grym form!

 3. Therese says:

  Myggan! Du kommer ha så otroligt roligt där borta så du kommer flyga på lätta ben du också. Tänk vad du tränat för detta, du har grunden, du har viljan, du har det helt enkelt i dig! Jag njöt när jag läste om löpningen! Det är precis så det ska kännas. Precis så. Behåll den tanken till de 8 tuffa dagarna. Njut av sommarvärmen, den har ni också användning av där nere.

  Kram,
  T

Leave a Reply