Äntligen värme!

On June 23, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Bild077 

Underbart skönt. Träning utan liniment, armvärmare och vindväst!

Fick en rejäl genomgång av naprapaten innan dagens pass. Lite bonusmassage av vaderna också eftersom Henrik hade en bredvidgång.

“Äter du mineraler ?” var massörens kommentar på mina fiolsträngar kring fötter och vader. Och jag äter inga extra mineraler, men borde eftersom jag antagligen dränerar kroppen på  mineraler med det träningsmängd jag just nu ligger inne med.

Dessutom fick jag lite hemläxa som vanligt i form av stretchövningar, och så ska jag besöka en massör för att inte stelna till igen när naprapaten är på semester i juli.

Dagens pass är inte så mycket att orda om. 100 km skånsk sommar. Musik i öronen för att stänga ute vinden. Kör oftast utan musik men idag behövde jag något upplyftande. Kommer närmare och närmare faktum att jag måste ha en cykelcoach. Känns extra utmanande att hitta någon som matchar löpcoach-T. Men, när man väl planterat en tanke brukar saker och ting börja hända och ofta lösa sig till det allra bästa!

Bild078
Skånsk sommar i farten.

Tagged with:  

5 Responses to “Äntligen värme!”

 1. Louise says:

  Tack för tipsen förut! Skånsk sommar är den bästa – speciellt när det är sånt väder som vi haft de senaste dagarna! :D

 2. Snorkfröken says:

  Låter som ett väldigt skönt pass! Och bra med naprapath-uppdatering också. Hoppas ni får fler sköna cykelpass i somriga Skåne!

 3. Jag fick också bonusmassage och tips om k-vitamin mot mina blåmärken (resultatet av förra behandlingen…). Ska dit en vända till på fredag. Härliga sommarcykelbilder!!!

 4. Åsa says:

  Jaaa! Äntligen sommar!! :-D
  Det här med coach… jag har bett min gubbe coacha mig och han säger bara “kör fortare!”. :-/´
  Säg till om du hittar en bra så kan vi dela :-)

 5. Katarina says:

  Louise, du får blogga om dina Oslopass när du är på plats!

  Snorkkis, fick ett lika skönt pass idag :)

  Anna, haha, jag tror inte det hjälper med K-vitamin på sådana blåmärken!!

  Åsa, hm. Jag tittar bla lite åt Danmark när det det gäller coach. Det är ju heeelt fel håll för dig. Fast H har ju rätt i sak, det är ju bara att “köra fortare”. Men jag känner också att jag behöver mer vägledning än så. Ska uppdatera dig vart jag landar.
  Kör fortare nu då :)

Leave a Reply