Dagens snabbaste.

On June 26, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_5610

Riktig snabbmat, tillagas på 10 minuter, perfekt mellan stretch och dusch efter ett pass!

Bottna med lins- och alfalfagroddar och bladspenat. Du vet varför konditionsidrottare ska äta bla spenat och mangold?  Inte? Klicka här.
Krångligt? Klicka här.

Koka upp vatten i vattenkokare. Skrubba små  sommarmorötter, halvera på längden. Koka någon minut i lättsaltat vatten. Släng i en näve sockerärtor som får koka upp. Slå av vatten och smörslunga (olja går ju bra om du tycker mättat fett är läskigt). Halvera körsbärstomater och gör en röra på keso och rökt lax.

Klart.

Ät och njut!

Tagged with:  

2 Responses to “Dagens snabbaste.”

 1. Niklas says:

  Hej och tack för fina recept!

  Gjorde Kikärtor från Kerala till lunch idag, mums! Sockerärtor och en burk stora vita bönor åkte också ner i min.

  //Niklas

 2. Katarina says:

  Niklas, vad glad jag blir, både för att det smakade men framför allt för att du äntligen får börja cykla igen :)

  Kör förnuftigt!

Leave a Reply