“Drake vad ni tränar”

On July 1, 2009, in Generelt, by Katarina

Fick denna kommentar av Hanna, en tuff tjej som körde Cape Epic i Sydafrika i våras.

Det känns inte som vi tränar så fasligt mycket, men jag råkade se statistiken på Funbeat. I topp bland “träningskompisar” och nr 2 på topplistan över registrerade cykeltimmar, jag tror inte ens jag har varit synlig på den listan. Nr 3 är Johan Mölleborn, han ligger hack i häl.

Så lite drake är det nog över det hela.

Men snart drar vi ner. En vecka till,  sen lite mindre volym innan vi skruvar upp på max.

17 dagar kvar…

Tagged with:  

4 Responses to ““Drake vad ni tränar””

 1. Hanna says:

  Jag är avundssjuk på er som har möjligheten att verkligen satsa. Det var verkligen svårt att få ihop tillräckligt med timmar i Sverige i januari-februari. Vi hade vårt tummade träningsschema och tvingade oss ut i snöslask och kyla.

  Du ligger i topp på min funbeat-lista… och då tampas du med galna multisportare. Som ni lägger upp träningen med tanke bakom kommer ni bli svårslagna.

  Åååå. Ni kommer få det så himla kul :-D

 2. Katarina says:

  Eftersom jag nästan bara har killar att jämföra med med, (eller Kristine Nörgaard, men hon kör ju som en karl) så känner jag min nästan alltid “svag”. Det är jag som (oftast) ligger sist i backarna och tvingas ligga på rulle när det blåser.

  Nu återstår det att se hur lång det räcker där nere. Jag är inställd på att det kommer bli oerhört tufft för mig. Men med hjälp av Kaspers kanonform ska det gå!

  Med tanke på era förutsättningar tycker jag att insatsen på Cape Epic var grym, hade inte ens vågat ställa mig på startlinjen till ett etapplopp redan i mars…

  Blir det fler etapplopp för er?
  Det hade varit grymt att ha ett annat svenska lag att peppa sig med!!

 3. Hanna says:

  Nästa etapplopp blir form av O-Ringen Multi v30… inte riktigt i samma utmaning. Tyvärr är Björn skadad (ont i foten), har inte tränat, så det kommer inte blir alls som tänkt. Jag kommer att försöka hitta lite olika andra partners att tävla med.

  Jag kör också mest med killar så jag känner lika. Det finns ett större utbud av träningskamrater där :-) Det sägs ju att tjejer klarar långa tävlingar bättre än killar…. att det jämnar ut sig ju längre det blir…

  Jag (vi) skulle jättegärna vilja köra etapplopp igen. Det passar mig väldigt bra. Man är ju lite skum. Hade du frågat när jag var mitt ute på banan tror jag inte jag hade varit lika säker. Vilket ska vi köra? :-D

 4. Katarina says:

  Hanna, vi återkommer till den frågan om ett par veckor va? :D

Leave a Reply