164 cm över havet och rasande.

On July 2, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Människor som inte känner mig skulle nog kunna beskriva mig som timid.

Jag är ingen människa med stort behov att att hävda mig i grupp. Jag trivs med livet och tror stenhårt på det jag gör. Därför behöver jag inte berätta vitt och brett om min träning och mina mål. Bloggen är ett undantag, men det här är mitt forum, vårt space, där vi fritt kan skriva och berätta om våra satsningar och förhoppningsvis inspirera andra.

Men 164 cm över havet kan bli förbannad när det krävs.

Är det något jag inte kan hålla käft om är  hänsynslöshet när man tränar i grupp. Man ställer sig inte upp när man kör i klunga samtidigt som man kör bak sin cykel. Har man sån pungskav att man upprepade gånger måste upp och stå och inte kan hantera sin cykel får man 1. lägga sig längst bak eller 2. köpa ny sadel. När jag för tjugonde gången fick ett bakdäck upptryckt i ansiktet blev det för mycket för mig. Jag exploderade bokstavligen. Som tur fick vederbörande ett telefonsamtal i samma veva och så var han väck. Det roligaste var nog vederbörandes förklaring; “jag accelererar” No shit Sherlock… Hur kan det då komma sig att jag som håller konstant fart får bakhjulet körandes MOT mig?

Jävla pappskalle.

(förlåt mamma, pappa och alla som blir en smula chockerade över mitt språk, men jag är arg på riktigt)

Tagged with:  

6 Responses to “164 cm över havet och rasande.”

 1. Sicken tur att det råka ringa precis! Annars hade du kunnat råka trycka ett häftstift i bakhjulet…. :)

 2. Anna says:

  Det är skönt att få bli jävligt förbannad ibland och i detta fallet var det väl ändå befogat.

 3. Lena says:

  Power! 164 cm power, borde det heta;)

 4. Therese says:

  Mera fulspråk mot galningar som denna! Du har ju dessutom ‘dålig karma’ för bakhjul i felriktning, så på dem bara!

  Må gott i födelsedagsfirarhelgen!

  Kram,
  T

 5. Marre says:

  Hmm har varit med om samma sak… HJÄLP! Vi är inte samma person väl? ;-) HAHAHAHA pappskalle

 6. damien says:

  i mtb gäller sen dual slalom tiden “framdäcket före” bara o dra fram o sen slänga upp ditt bakdäck i framgaffeln på han med andra ord. blir tyst på dom

Leave a Reply