Bullar och bananer i bara tår.

On July 5, 2009, in Generelt, by Katarina

Vi kan ta det bakifrån. Efter 145km cykling inser jag och Kasper att vi saknade essentiella verktyg för att ta oss in i vårt hem. I väntan på att nycklarna skulle återvända chillade vi på innergården. Efter en timme började magen kurra och det var bara att tassa iväg på netto i bara tår. En klase bananer och en påse släta bullar räckte resterna av fikakassan till. En och annan konstig blick fick jag ta emot där jag kom traskande i vit lycra och utan skodon.

Det började annars bra, ett gräsligt tempo ut ur Malmö fick mina lår att lipa en smula. Tempos sansade sig dock men jag blev av med en flaska inklusive innehåll utanför Sturup då det blev lite tajt i väggrenen och jag körde av vägen ut på en åker. Hade tur eftersom det varken var dike eller gropar i vägen, rullade bara fint en 50 meter innan jag fick stopp på ekipaget och kunde ta mig upp på vägen och ansluta till gruppen igen. Resten av rundan gick sedan utan incidenter.

När vi närmar oss Häckeberga suckar jag av lättnad över att vi inte ska svänga vänster på 108 och ta oss via Veberöd och Björnstorp hem. Men tji fick jag eftersom vi istället skulle upp via Slimminge. Långt, segt och varmt. Och efter det kändes det som att stigningarna aldrig tog slut! I Anderslöv punkterar Kasper och vi lämnar honom där, kör vidare mot Malmö och låter honom köra ikapp. Strax utanför Malmö är han ifatt.

Äntligen är sista volymveckan slut. 550km blandade farter samt ett riktigt kvalitetspass i löparskor.
13 dagar kvar till start.
13 sköna dagar för att ladda fysiskt och mentalt.

IMG_1237

Ge mig tårta NU! (fast det var faktiskt Emil som fick först. 2 ljus, 2 år!)

Tagged with:  

1 Response » to “Bullar och bananer i bara tår.”

  1. Anna says:

    Grattis till världens bäste Emil!!!
    Det är inte kul att glömma nycklarna men ni verkar ju ha koll på läget när det väl händer. Gott med banan och gott med bullar! Skönt att få ta det lite lugnt. Du har ju tokkört ett tag nu men det är verkligen respekt. Jag är riktigt imponerad över hur du lyckas få ihop så många mil, träna så hårt och ha koll på livet utanför.

Leave a Reply