12 dagar.

On July 6, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

trans alp klättring panorama

Så har vi då kommit till de sista två veckorna, eller för att vara mer precis, de sista 12 dagarna. Roade mig med att summera antal km jag avverkat från jul, och kom fram till totalt 5657. Kasper hamnar någonstans i närheten.

Efter Mallorca satte jag inte upp något kilometermål, men trots det och allt strul med långvariga förkylningar och knäproblem är jag  ganska väl förberedd inför uppgiften. Har gjort så gott jag kunnat under rådande omständigheter. Och vi känner båda att de långa, sega passen i nordöstra skåne har givit oss otroligt mycket!

De sista dagarna kommer ändå innehålla en del träning för att hålla energiprocessen igång och maskineriet välsmort. Vad gäller kosten gör jag inga ändringar. Eftersom jag drar ner på träningsmängden brukar det där reglera sig själv.

Väskorna ska packas, vi provpackar för fullt för att upptäcka om vi saknar något viktigt.

Tack till Dan med vänner som såg till att göra köttfärs av mina ben innan Gessie idag. Jag höll i, höll i, höll i, och sen åkte jag ner i köttkvarnen. Tack vare er kan jag stryka onsdagens fartpass eftersom jag fick två fina pulstoppar under dagens resa till Höllviken- utan att dra en enda meter!
Nu blir det dock lugnare puckar med bla flytintervaller i löparskor för att behålla fart och tryck i benen utan att gå på max. Slitet är gjort. Nu är det finlir och se till att bli riktigt cykelsugen som gäller.

Målbilder är viktigt. Och min är otroligt stark; ser framför mig hur vi med salta, sega, cykelkroppar hoppar i Gardasjöns svalkande vatten och firar att vi tog oss hela vägen.

Tagged with:  

8 Responses to “12 dagar.”

 1. Lycka till på Trans Alp! Det ska bli kul att följa er på nätet.
  /Johan

 2. Katarina says:

  Tack ska du ha Johan! 10000km är respekt. Har givit upp jakten på dig, du seglade upp som etta på listan, det finns inte en chans i världen att jag kan hämta in det avståndet :)

  Ja, vi hoppas att det klaffar med uppdatering efter varje etapp.
  Och du, lycka till själv med LEL!!!

 3. Anders says:

  Vilken skön målbild! Men ska ni inte cykla ner i plurret???

 4. Anders says:

  Förresten kom på mig själv med att jag kör nog int emed målbilder, eller jo lite, men jag kör mer med jävel-bilder. Alltså att jag tänker mig in i hur det kommer kännas när det är som jävligast och så försöker jag hitta den känslan på slutet av jobbiga träningspass.

 5. Katarina says:

  Det är tydligen sjöborrar i Gardasjön så det blir kanske cykel ner, iallafall blir det hopp i plurret med skor.

  Jävel-bilder har jag med, verktyg för att vara mentalt förberedd när det tar emot och är hemskt, för det blir det förr eller senare och det är ju en av förutsättningarna för att ta sig till sjön. Kör man Transalp utan att uppleva att det är jobbigt en endaste gång går man nog på vatten också :)

  Hoppas du har uppdaterat från helgen nu ;)

 6. Niklas says:

  Ser verkligen fram mot att få följa er via www under Transalp’s 8 etapper. Känns som ni tänkt på allt i er förberedels inför utmaning.

  Lycka till i bergen!

  /Niklas

 7. Hej!

  Stort lycka till åt er båda inför Transalp, ska bli spännande att följa!

  Kasper såg stark ut när vi tränade ihop och det verkar du också vara, så det kommer gå fint.

  Angående träning så vore det kul om ni hänger med någon gång. Min sambo Maria cyklar också en hel del och skulle nog uppskatta om det dök upp någon tjej! Så vill du ha träningssällskap, hör av dig.

 8. Katarina says:

  Niklas, det känns bra att höra det från ett riktigt “detaljproffs” :)

  Patrik, tack! Kasper är stark som tusan i år, det är bara att konstatera och dra fördel av under 8 etapper. Min egen form känns helt ok, men etapplopp över åtta dagar finns inte med i bagaget. Vi får helt enkelt se hur kroppen tacklar det. Go hard or go home.

  Det kan bli en riktigt kul träningshöst mao! Kasper har ju haft många bra pass med ditt gäng, jag har haft tuffare att hitta sparring så jag är på, hälsa Maria det!!

Leave a Reply