Nytt och inte nött.

On July 12, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_5840 IMG_5848

Ny hjälm Specialized S-Works d2, 184 g.

 

IMG_5863 

Byxa Forma Red från Giordanas serie Body Clone. En grymt skön byxa med breda avslut, har den som bib sedan innan, denna har varit restad sedan juni så jag beställde en utan selar. Selarna är annars väldigt bra på forma red byxan eftersom de sitter långt ut på sidorna.

IMG_5866 

Har haft lite otur med Malojas byxor, allt var i princip slut i stl S. Inte ens i tyskland fanns det små storlekar kvar. Tröjor lyckade de skaka fram ett par små, men inte till alla etapper tyvärr. Men det är kul att det varit sådant drag efter kläderna!

Annars på träningsfronten väldigt lungt. Har avslutat en lugn vecka, cirkus 7 h totalt i lite blandade farter. Veckan som kommer innehåller genomblödninspass, flytlöpning och massage för att komma till start med så smidiga och oömma muskler som möjligt.

Flaggan i topp!

Tagged with:  

3 Responses to “Nytt och inte nött.”

  1. Men hur fick du tag på dom brallorna? De var slut när jag skulle beställa… så jag fick tömma plånboken och gå på Assos.

  2. Katarina says:

    Både med och utan bibs har varit restade i evigheter. Men förra veckan fanns de åter i lager igen i Danmark, vet inte hur det ser ut här.
    Assos blir lika bra, bara lite dyrare :)

  3. Anna says:

    Gött med nya kläder. Snart är det dags… Ska bli spännande.

Leave a Reply