Crawings

On August 5, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_6043
Vitt, vitt, vitt och så ett grönt äpple från Sydtirol…

När man har levt åtta dagar på socker i alla möjliga tänkbara former och formationer; bars, gel, vingummi, sportdyck är det inte helt enkelt att bara sluta kräva socker. Det har varit ett litet helvete sedan vi kom hem att inte sluta i lösgodishyllan på VideoMix.

Äntligen börjar det vända, men det krävdes krafttag och medvetna val. Jona hjälpte mig lite på traven igår genom att fylla mig med NÄRING och inte bara kalorier. På kvällen kom det där suget igen och då gjorde jag delvis rawfood bollar som innehöll havre, solrosfrön, kokosrasp, mosad banan, fett (här falerade det eftersom vi inte hade någon bra olja) kakao och rivna morötter. Alltihopa gifte sig perfekt och lämnade mig mätt och nöjd.

Frukost idag bestod av rågbröd med markattas jordnöttsmör och alfalfagroddar. Kompakt och mättande. Långsamt. Tungt.

Ikväll blir det spurt utan spurt. Har absolut syraförbud. Kasper är inte heller helt fräsch i benen kunde vi konstatera efter hans första träningspass med klubb.

Och på söndag träningstävling i Hjärsås. Puha….

Tagged with:  

4 Responses to “Crawings”

  1. Anna says:

    Verkar som om sockertanten hittat hem till fler än mig i sommar. Jag försöker också bli av med henne. Det är det jag menar i mitt inlägg, hur kan något så förädiskt vara mer än dåligt för dig? Man vill bara ha och ha och sen sitter man där tjurig, håglös och illamående.

  2. Katarina says:

    En skitkärring är vad hon är den där sockertanten…

  3. Å vilka roliga rawfoodbollar. Har du några mängder att dela med dig av?

Leave a Reply