En helt vanlig onsdagkväll

On August 6, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_6126
Förhäng…

Det är mäktigt hur många cyklister Team Soldes onsdagsspurter drar. Ett gott gäng hade redan samlats på St Knuts torg när jag mötte upp, och fler väntade vid Blomsterkiosken. Ni kan själva gå in och räkna, en teambild dyker säkert upp på Soldes hemsida under dagen.

Hade sagt till mig själv att jag bara skulle mysa längst bak, men självklart revs jag med. Vem försöker jag lura liksom. Men jag höll mitt löfte att inte dra på mig någon syra, och det är jag glad för. Benen kändes helt OK, det där allra sista saknas fortfarande. Men jag ska vänta tålmodigt.

Bergspriset vann jag, och det tycker jag faktiskt att jag förtjänade efter de sista veckornas 36 000 höjdmeter! Sen var jag ful och körde enbart på taktik på den sista. Jenny fick dra och så spurtade jag om henne när jag såg linjen. Men som jag skrev tidigare, ränderna går aldrig ur…

Och så avslutade vi det hela med en AfterBike på Babel. Jag  bara älskar konceptet.

IMG_6145
Efterhäng…

Tagged with:  

6 Responses to “En helt vanlig onsdagkväll”

 1. Anders says:

  Babel? I cykelkläder?

 2. Annika says:

  Visst är det trevligt med onsdagsspurterna!

 3. Katarina says:

  Anders, det är bara att svida om och komma ner. Det är ju ingen som vet att du bara rullat ett par hundra meter:)

  Annika, verkligen. Hoppas jag kan vara med någon mer gång i höst :)

 4. john says:

  Jag har hört hela vägen upp i Halland att det tydligen ska vara riktigt snabba gossar/damer det där?

  varken jag eller kimmo vågar oss dit pga av detta, min räser är två sekel gammal med, men snart så. Nån måste ju vara sist med…

 5. Snorkkis says:

  Finns det inget som tröttar ut dig? Du är verkligen ett energiknippe!

 6. Katarina says:

  Energiknippe??! Jag är megatrött. Det som driver mig är glädje. Annars hade jag nog inte satt mig på en cykel på månader.

Leave a Reply