DNS

On August 9, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Det blev en DNS på oss båda idag. Vi har ett virus som går runt i familjen. Först var det mormor som klagade på att kroppen gjorde ont och orken tröt, sen började Emil nysa och snora, nästa på tur var Kasper och sista ut var jag som fick ta panodil och bäddas ner samtidigt med Emil igår kväll. Den enda som inte klagat än är morfar. Men han är så upptagen att han inte har tid att bli sjuk, det sista höet ska bärgas.

Så i morse var det inget snack om saken. Vi ställde in. Trist eftersom det hade varit finfin teknikträning. När klockan började närma sig starttid så beslutade vi att åka och titta och ta lite bilder.

Först träffade vi Jonas I och Olsson som vi träffat via div bloggar.

Roligaste kommentaren idag var Jonas spontana reaktion när han kört ett träningsvarv. “Det är helt galet!” Jag förstår vad du menar Jonas.

Lite bilder från blåbärsriset.

IMG_6263
Olsson

IMG_6278
Tim Nilsson

IMG_6305
Jonas kör om efter en felkörning.

Bra jobbat!

Tagged with:  

5 Responses to “DNS”

 1. Nämen usch vad trist! Krya på dig! Kramis

 2. jonas l says:

  Tråkigt att ni inte startade men kul att träffa er. Banan var helt klart galen, speciellt för mig som finkörde med lvgkassett på 11-23 bak. Så där i backen hade jag 27-23 som lättast så fick ta i lite. Min högsta registrerade puls noterades ungefär vid er med. Kul

 3. jonas l says:

  Det är inte Patrik ni träffade eller på bilden. Det är Tim Nilsson

 4. Olsson says:

  Trevliga bilder och trevligt att träffas även om det blev kort då jag mest virra runt med allt som skulle fixas :)

 5. Katarina says:

  Haha, det förklarar det hela. Kasper var bombsäker att det var Patrik.
  Sorry Tim, vi ändrar namnet.

Leave a Reply