Eat your veggies!

On August 11, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_6423

Ja, ni har säkert läst om rödbetsjuicen i div kvällsblaskor. I mina ögon är det fel folk som får ta cred för de här resultaten. Filip Larsen var faktiskt före. Så här skriver han i sin blogg:

“Professor Jones kontaktade mig för ett år sen och ville repetera vår studie för han tyckte resultaten var “outlandish”. Dom kollade på ett par nya grejor också men annars är det exakt samma resultat som jag fick. Effekten på prestationsförmågan är ganska tydlig här.

 

Tagged with:  

6 Responses to “Eat your veggies!”

 1. Anders says:

  Vill inte vara negativ, men låter det inte ganska äckligt? När man kan koka dem istället och äta med smör? Fast det kan man ju inte ha i cykelflaskan förstås. Krya på er allihopa!

 2. Katarina says:

  För att vara helt ärlig så har jag inte testat just rödbetsjuice, trivs bra i spenaten :)

  Har precis satt på en kastull, ska koka mina rödbetor som Per Moberg, med blasten kvar. Tydligen blir de mer “juicy” då.

  Tack, vi är rätt eländiga…

 3. Har inte provat denna variant men vi slängde ner lite rödbetor i min juicer, tillsammans med lite annat… smakade jord…. Och jag som älskar rödbetor i vanliga fall! Får kanske ge det en chans till…

  Krya på er alla!

 4. Katarina says:

  Anna, jag tycker både rödbeta och mangold har en viss jordsmak. Men det kanske bara är en vanesak?

  Tack, vi vuxna är rätt klena, den lilla sprätten verkar ha frisknat till :)

 5. Kasper says:

  Kan man ikke bare spise syltede rødbeder på leverpostajen ?

 6. Anna says:

  Vet inte om det är något för mig men varför inte. Måste ju testas. Hoppas du mår bättre idag. Snart drar förkylningarna igång igen. Dagis om tre veckor…

Leave a Reply