Uppladdning inför GM

On August 19, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Bild028
Trampa din egen smoothie på Malmöfestivalen.

Festivalen i all ära. En matorgie för de allra flesta. Jag har hittat mitt eget hörn vid södertull där man kan få linssoppa och andra goda ekologiska/vegetariska rätter. Dessutom kan man trampa sin egen smoothie.
Passar mig alldeles utmärkt.

Idag har jag trampat mig till en x-stor falafel. 3 h MTB, Bökeberg tur och retur. Är fortfarande hopplöst dålig på att hitta därute. Det blir så när man alltid jagar bakdäck. När man sen står därute mol alena så undrar man om man någonsin varit där tidigare. Men skam den som ger sig. Ett av höstens mål blir att bli självständig i både Bökeberg och Genarp.

Nu massage hos Robert.

Tagged with:  

6 Responses to “Uppladdning inför GM”

 1. jonas l says:

  Är du vegetarian eller bara gillar sådan mat? Lycka till med Bökeberga och Genarp, varit ett par 3 gånger på vardera ställe men skulle inte hitta en runda själv.

 2. Katarina says:

  Inte vegetarian, men jag gillar sådan mat :)
  Tänkte jag ska lära mig standardrundorna under hösten/vintern.

 3. Haha, jag såg den där coola smoothiecykeln idag. Men jag har ju cykelförbud, så jag fick äta en kräft-tunnbrödrulle istället :)

 4. john says:

  vi hitta “megaburgare” igår men dom hade slut på ost, då föll lite av hela konceptet! körde lvg i förmiddags, i det fina blåsfria vädret!

  jag ska försöka memorera rundan på lördag, regna i lördags när jag var där för o memorera, detta om jag inte fick svininfluensan ikväll i snålkylan…

 5. Den cykeln ska jag leta upp imorgon, cool! Vegetariskt är grejen för mig på vardagar…

  Man behöver inte memorera rundorna. Det är bara att snurra runt tills dessa att man är snurrig.. :-)

  Vi har ju några fina intervallrundor, men de “kan” man inte köra fel på.

  Sjöbo-rundan däremot är bra att memorera!

 6. Kasper says:

  Det lykkedes ellers meget fint for mig at køre fejl op til flere gange ude i skabersjö.

Leave a Reply