Götalandsmästerskapet

On August 21, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_6183 
Ingen Spark i helgen. Bulten till framväxeln brast…

Lite bakvänt blev det allt inför Götalandsmästerskapen. Mycket träning tätt inpå själva tävlingsdagen, intervaller i arla morgonstund 3 (5 x 30/30) skönt att lägga upp ribban högt och kötta på i löpskor. Sedan testkörning av morgondagens tempobana ute vid Hovdala slott.

Konstaterar att oavsett resultatet imorgon så är jag en vinnare.  När det känns kul att träningsåka en tävlingsbana kan det inte bli annat än bra, oavsett om jag kommer på pallplats eller blir morgondagens jumbo. För jag har anmält mig i elitklass. Vill köra full distans. Förstår inte varför man ska köra kortare bara för att man passerat trettiostrecket? Går det utför med fysiken då? 

Nä vet ni vad, det är ju den bästa, sega, starka åldern.

Tanter trettio kan.

Fast lite disel är det allt över tanten just nu…

 

 

Tagged with:  

2 Responses to “Götalandsmästerskapet”

  1. Olsson says:

    Jag förstod inte heller riktigt varför D30 och Dam junior skulle köra kortare bana, de ska ju ha hårda tävlingar. Till och med Herrar sport körde ju den långa banan och det ska vara en nybörjarklass.

    Det gick ju bra för dig i elitklassen i alla fall. Grattis till bronset!

  2. Katarina says:

    Tack! Är grymt glad att min usla körning (teknik finns inte när jag har 170 i puls) räckte så långt. Och det finns helt klart utvecklingspotential för tanten :)

Leave a Reply