3:a Götalandmästerkapen, tempo.

On August 22, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_6452
Grattis Robban!

Jag hade lite bättre koll på klockan än Kasper och kom iväg på utsatt tid, 14.54. Fullt spjäll ut på grusrakan innan jag gick in i “långa backen” upp till utkiksplatsen. Väntade hela tiden på att Malin Rydlund skulle komma ångande och köra om  men jag fick vänta ända till sista km innan jag hörde henne komma skramlande förbi.

Pulsmässigt är jag grymt nöjd med min körning. Inget fegande utan jag pressade upp pulsen så mycket det bara gick och det höll väl till den där sista km in mot mål. Då var jag rätt mjuk i knävecken. Annars var min körning allt annat än bra. Fick tre rejäla stopp för att jag körde med huvudet under armen. Tror jag träffade varje sten som fanns på stigen och ett par gånger var jag långt ute i kanterna och svajjade. Ner i bäcken kom jag också helt snett och fick lägga en massa onödig kraft på att komma upp på andra sidan.

Så det är ganska solklart vad det är vi ska pyssla med i höst. Teknik och speciellt teknikträning med hög puls.

Medaljer är kul när det inte är allmän utdelning. Att jag dessutom knep en tredjeplats i elitklassen känns grymt bra.

Imorgon är en ny dag. Nya möjligheter att få massa bra teknikträning och dessutom i hög fart och puls.

IMG_6477
Otippad bronspeng.

Tagged with:  

8 Responses to “3:a Götalandmästerkapen, tempo.”

 1. Anders says:

  Hey hey, brons! Inte illa, grattis! Själv kom jag näst sist i en orienteringstävling…

 2. Niklas says:

  G R A T T I S !

  //Niklas

 3. john says:

  Grattis! starkt jobbat som vanligt!

  blir låsta dämpare och mycket luft i höst, sen kommer både du o kasper och flyga över rötterna när dämparna kommer på igen!

  /john

 4. Anna says:

  Medaljer klär dig:) Grattis till den fina tredjeplatsen i elitklassen!!! Gött. Det här med cykling verkar vara en farlig sport…

 5. Sofie says:

  Stort grattis Katta, superbra jobbat :)
  Kram Sofie

 6. Bra jobbat och grattis till medaljen!

 7. Katarina says:

  Tack alla!
  Jag fnissar fortfarande och tittar ner på mina pinnaben. Medalj i tempo liksom :)

 8. Therese says:

  GRATTIS! Du är grym vännen! Frågan är bara hur bra du kan bli, för du är redan en jäkla bra cyklist! Och du, tempo gör ont. Vilket osökt får mig att tänka på 10 km. Löpning alltså… Du har det i dig tjejen. De där sub 40 kommer i framtiden! ;)

  Kramar,
  T

Leave a Reply