På svamptur i Hovdala.

On August 23, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_6423 
Mera spenat och rödbetor!

Så kan man kort sammanfatta dagens GM insats.

D Elit startade tillsammans med H 40, H 50 och H Sport. Redan i starten kände jag att ingenting stämde. Hamnade sist i min grupp på fyra och jag låg ganska länge med Maria Wiklund inom synhåll innan jag till slut helt tappade kontakten med henne. Jag var helt enkelt för trött, svag och teknisk dålig idag för att orka göra något som helst. Funderade länge på om jag skulle kliva av efter tredje varvet, men när jag hade god marginal till H Elit starten så bestämde jag att även köra det 4:e och gå i mål. Totalt 12 minuter efter vinnaren och 3 minuter upp till tredjeplatsen.

Straffet för en DNF brukar vara ganska hårt och jag är glad att jag gick i mål och fick baka kanelbullar istället för att snöra på mig löpskorna och ge mig ut på ett grispass.

Sammanfattningsvis är jag nöjd med helgen. Inte resultatmässigt, det är katastrof även om jag kom hem med en medalj. Det är mycket som ska slipas till och det ska till en del hård träning för att rätta till mina svagheter. Men det var också målet med den här helgen, få en fingervisning var jag ligger och hur jag ska träna. Har fått de pulsvärden jag var ute efter när det kommer till kortare intervaller. Och som jag gissade innan, det ska till hårda 10-minutare i terrängen för att slipa till starter och att orka hålla bra linjer även vid hög puls.

Grattis till MonsterMånsson som kammade hem segern i H 30!

Kasper känner fortfarande av sviterna av influensan vi drog på oss för två veckor sedan. Jag känner av det ytterst lite, men Kasper hade stora problem med luftrören och tvingades kliva av redan efter första varvet.

Hösten är här med besked och vi är igång igen! Gott!

Tagged with:  

7 Responses to “På svamptur i Hovdala.”

 1. jonas l says:

  Åh, så kan det gå. Trist att det inte gick så bra men bara att åka och träna på banan i Fjärås eller något så blir du snabb. Klåveröd fungerar väl bra med iofs.

  Krya på dig Kasper!

 2. Anna says:

  I like hösten och laddar för fullt. Ska få igång benen igen i morgon. Alla dagar kan inte vara medaljdag även om blingblinget klär dig.

 3. Snorkkis says:

  Grattis till bronset! Och diplomatisk som alltid är du – plockar russinen ur dagens prestation, och använder dem för att bli tuffare än den tuffing du redan är.

 4. Katarina says:

  Fan Snorkkis, jag känner mig som dagens VINNARE efter din kommentar!!! Puss :)

  Jonas, hårdare, snabbare, tuffare… Ja, du förstår vad jag menar :)

  Anna, tack, blingbling är kul för en dag. Men som sagt man kan inte leva på gamla medaljer hehe. Kör på bruden, vi ses snart!

 5. john says:

  jag kolla resultatlistorna och det var väll mer 2minuter upp till nästa och mellan henne o näste skillde det inte mycket! banan måste varit sjukt snabb eftersom att snittet var runt 20km/h vilket känns mycket för mtb?

  bra jobbat hursom!

 6. Katarina says:

  John, om du är med och skriker mellantider nästa lopp så lovar jag att jag tar dem :) Maria och Madde hade tydligen er riktig fight om andra och tredje platsen. Jag låg i mitt vacum. Under alla varv utom det sista fick jag lite tider, och när ingen sa något så tolkade jag det som att det var kört.

 7. john says:

  självklart ställer kapten opp!

  på onsdag tänkte jag ev köra onsdagsspurten utan spurter…

Leave a Reply