Hårdare tag

On August 25, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_6228

Man blir vad man tränar…

Igår var det med sega ben jag rullade runt i skogen tillsammans med Kasper. Vi har lokaliserat en slinga på 4 km som är teknisk och kuperad, den behöver bara friseras lite lätt med sekatör så är den klar för invigning på torsdag. Vi tänkte nämligen råda bot på det tunnelseende som uppstår när vi pressar upp pulsen över distansintervall. Dessutom blir jag totalt stel i överkroppen vilket innebär att jag rycker med mig hela cykeln i fel riktning när det väl går snett bland stenar och rötter.

Måndagen var nog den mest ofokuserade dag  jag upplevt på länge. Vi lyckades dessutom med konststycket att köra ifrån varandra uppe i Kullaskogen. Mina pedaler kärvade vid ingången till ett brant och tekniskt parti där Kasper hade bättre flyt. Han försvann ur sikte och sen delade sig stigen och jag chansade givetvis på fel håll och sen sågs vi inte mer det passet.

Två dagar efter Götalandsmästerskapen är jag fortfarande seg. Har sprungit distans på morgonen i den blygsamma farten kring 5 min/km. Men det finns inte mer att uppbringa i låren. 12 km gick på ren och skär vilja vill jag lova. Resten av dagen bär vi in ved, och i morgon drar vi till Vånga för att få lite trevlig stigcykling ihop med Micke.

Tagged with:  

6 Responses to “Hårdare tag”

 1. john says:

  vart är denna 4km’s bana? lät gött!

 2. Kasper says:

  Glimåkra i trollskogen :D

 3. Olsson says:

  Det är bara att nöta på i skogen så kommer tekniken. Det är delvis färskvara oxå. Så fort jag kört lite i skogen ett par veckor så blir jag klumpig och feg.

 4. Patrik P says:

  Jaså, ni känner också Micke. Han har grymt fina slingor i Vånga.

  Hälsa honom så gott!

 5. Katarina says:

  Olsson, du tror det? Vi får väl se i slutet på september hur det ser ut :)

  Patrik, ja han körde skiten ur oss ner för Vångaberget. Kasper skickade sig själv över det sista hoppet…
  Grym slinga de har fått ihop!

 6. Christoffer says:

  Verkar verkligen vara en helskön slinga ni fått ihop :) .

Leave a Reply