Öppet program

On August 28, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Helgens träningsprogram är tämligen öppet för min del eftersom jag fortfarande är förkyld. Men betydligt bättre än igår. Dessutom sitter det inte i halsen utan bara i näsan.

Idag slog vi hjäl en hel dag i Köpenhamn. Nya sti-reglage till Sparken skulle hämtas och man går inte bara in i en cykelbutik och så ut igen. Dessutom så hamnade vi mitt  i Malojas visning av sin nya kollektion.

Och när man ändå kör förbi Fields kan man ju lika gärna stanna och bunkra lite goda viner och en och annan bajer.

Insåg idag att jag  blivit “äldre”. När jag ser mig själv i spegeln så tänker jag 25, max. Men idag utbröt ett mindre kaos när vi kört över öresundsbron. ”Kaffekokaren, stängde du av den??!” Vi fick ringa våra snälla grannar och skicka ner dem till oss för att kolla. Det skulle aldrig ha hänt när jag var 25. Tyvärr dissade Kasper mitt förslag att köpa en timer till den där förbaskade,  men ack så älskade, maskinen. Vad är det som är så tabu med timer? Eller är det bara allt för mycket pensionär över det?

Känner mig riktigt cykelsugen efter en slapp, ganska mainstream dag. Kasper har meckat ihop Sparken igen och den får väl återinvigas med MTC imorgon. Jag kan kanske agera kvastbil för den lite lugnare gruppen?

Tagged with:  

2 Responses to “Öppet program”

  1. john says:

    Mina föräldrar (60ish) har en kaffekokare med inbyggd timer eller avstängningsskydd om man så vill…

    Kommer själv att köra mtc imorgon, med min lilla stumpjumper

  2. Katarina says:

    Så fint du lägger fram det, hehe.

    OK, då ses vi antar jag, om det inte ösregnar…

Leave a Reply