BST 2009

On August 30, 2009, in Generelt, by Kasper
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Normalt er jeg ikke tilhænger af flaskeholdere “ala tri style” men når alternativet er at gå i depot, pga. der ikke er plads til to flaskeholdere, så er der hermed givet dispensation fra style polisen.

IMG_0116

Rytteren ville ikke stille op til fotografering, da hun er syg og depig.
Istedet blev det Team cykelmyggs reserve rytter, der kom med på billedet, dog er han tvivlsom til weekendens løb i Varberg.

Tagged with:  

6 Responses to “BST 2009”

 1. john says:

  blev ju ytterst stiligt!

  jag tror jag blev smittad av kattas “elefantinfluensa” igår, vakna helt balubas i halsen!

  trösta mig med att komma på att min ram ligger 20mil norr härifrån med, så jag slapp undan i vilket fall! tack för pedalerna dom kommer sitta som en smäck!

  /john

 2. Katarina says:

  Nänä, skyll inte på mig. Du var inte ens i min grupp- gruppen för speciella behov.

 3. Olsson says:

  Det är väl tveksamt om flaskan kommer att stanna kvar där. Prova på nästa träning i skogen. Känns ju onödigt att bryta stilkodex om det ändå inte fungerar ;)

  Jag ska inte köra BST men jag kommer eventuellt att vara där och i så fall hjälper jag gärna till att langa.

 4. Katarina says:

  Gummicord Olsson. Gummicord. Har du inte sett hur multisportarna gör :)
  Tänkte skumpa en testrunda imorgon eftersom jag verkar vara färdigsnuten för den här gången.
  Hur många ställen ska du langa på? Ska du hinna till fler än ett så spricker det nog eftersom jag inte är så snabb som grabbarna.

 5. Olsson says:

  Jag har inte planerat något än, men om jag åker dit o langar så får de nog räcka med en langning. De bör man klara sig på.

 6. john says:

  haha, näh jag och kasper fick “obs” turen med gympaklädsdemonen…

Leave a Reply