Kylan håller i sig

On January 2, 2010, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_5784
Dags att svettas inomhus igen en period.

Någonstans djupt inne i mig fanns nog ett hopp om att “denna vintern skulle gå till historien som en av de mildaste”. Så när kylan kom var det ett hårt slag och det tog  två veckor innan jag accepterade att denna vintern är precis som alla andra; dvs det blir ett par veckors nötande inomhus innan jag åter kan börja köra distans ute på cykel igen.

Fördelen är att det blir fler kilometer i löpskor till vilka  jag helt enkelt förlägger lite av den uteblivna distansen på cykel. Och faktum är att lösug och steg kommer så sakteliga. Man blir bra på det man tränar, den gamla förtjatade sanningen…

Idag hade jag dock lite tur, MAI körde ett 2 h spinningpass med Quintens. Så jag tog tacksamt emot faktum att jag skulle kunna köra 2 x 15´ på tröskel utan att själv agera dj. Imorgon ser jag fram emot ett riktigt favoritpass, 10 x 1´ i löpskor runt ett frysskåpskallt Malmö. Ett pass som ger en härlig känsla i kropp och själ. Passet som ger mer än det tar!

Men nu vänder det, hur kallt och mörkt det än är just nu så går vi mot ljus och värme igen. Bara tanken ger mig extra energi!

 

5 Responses to “Kylan håller i sig”

 1. Ingmarie says:

  Tror banne mig att det är bättre som vi har det, med kallt och SNÖ. Cykla är ju liksom ändå uteslutet men springa går fin fint och är härligt i den vita snön! Grymt häftigt med ett “serverat” 2h spinningpass.:-)

 2. Katarina says:

  Här är det bara råkallt. Fast jag är glad att det är torra, bara cykelbanor att springa på. Men snö gör ju allt mycket ljusare och vackrare :)

  Ja, fick jag bestämma så hade det funnits distanspass i spinningsalen fast på schemat varje helg!

 3. Anna says:

  Jag gillar tanken med distanspass i spinningsalen. Ja det var rackarns vad vi var otajmade, nästa vecka kanske. Jag kan kanse pussla om lite i schemat. Kör hårt i morgon, vi tror på sol eller hur!

 4. I don’t comment, however after reading a few of the comments on Kylan håller i sig

 5. Jonathan says:

  That is really fascinating, You’re an overly professional blogger. I’ve joined your rss feed
  and stay up for in quest of extra of your great post. Also, I have
  shared your site in my social networks

Leave a Reply