November!

On October 31, 2010, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

raw-BTEF0135
Ett vinnande team till Sydafrika 2011.

Totalförvirring råder. Ingen klocka går rätt. Som genom ett mirakel lyckades Kasper ta sig iväg till Danmark för att köra “Gribben”. Klockförvirringen var total eftersom vi inte visste om våra telefoner skulle uppdatera automatiskt. Kasper ställde om sin, jag gjorde det inte. Och båda blev fel eftersom min var inställd på automatisk uppdatering och ändå inte ställde tillbaka…

Tacka vet jag manuell återställning. Det har funkat i 34 år, aldrig missat en gång!

Gav mig ut i skogen igår. Man ska lita på sin magkänsla, den är som regel rätt om det inte är “dagen innan tävling”. Min magkänsla sa att jag skulle ställt in igår. Men jag vill inte skicka SMS:et “Jag kommer inte”. Ville inte! Gjorde inte.

Så jag körde dryga tre timmar. I skogen var det lungt, men med en landsvägscylist som drog dit och hem så blev det totalt ett hårt pass för en halvsjuk kropp. När huvudet är dumt får kroppen lida.

Nog om detta, nu vilar jag till kroppen är pigg på riktigt igen! Mitt vick imorgon fick jag bort redan förra veckan, hosta och headset är ingen vinnande kombination.

November kommer bli en fantastisk månad.  Alla helger går i träningens tecken. En tävling i Danmark är inplanerad. Hur jag gör med Bromölla har jag inte bestämt än, vi får se hur länge jag vilar och hur kroppen svarar när jag börjar spring igen. Är mest sugen på att komma igång med träningen och inte hacka sönder känslan med att springa lopp i halvtaskig form. Inte hacka sönder självkänslan…

I det långa loppet känns det ganska oviktigt vad jag gör just nu i november. November månad kommer vara en månad när den social aspekten kommer stå i centrum. För mycket av den träning som bli av i novmber blir ihop med olika träningsvänner, både lokala och lite mer långväga. På så vis är november en fantastisk månad, tävlingssäsongen är över och alla kan släppa loss lite mer!

Rock n´Roll, november kommer inte bli någon grå månad i år!

Och nästa års stora happening kommer precis vara avslutad i slutet på oktober 2011. Så jag har inte bråttom, inte bråttom alls.

 

9 Responses to “November!”

 1. Sara says:

  Håller med, november kommer att bli en fantastisk månad!

  Var rädd om kroppen och vila i veckan så du orkar med en tävling på söndag! När och var går tävlingen?

 2. Ingmarie says:

  Jag avskyr egentligen november men just nu har jag bestämt att november 2010 kommer att bli den bästa november i mitt liv! :-)

 3. anneliten says:

  Hehe, besserwissern kan inte låta bli att påpeka att somartid infördes 1980 – så de första 3-4 åren var det inte så smart att ställa om manuellt :-)

 4. anneliten says:

  Där fick jag… stava till sommartid kan jag visst inte :-)

 5. Daniel says:

  November ser ut att bli en riktigt bra månad! ;)
  Hoppas du snart är på gång igen på allvar!

 6. Katarina says:

  Sara, JA! November kommer bli BRA! På fredag bestämmer jag om jag ska tävla eller inte. Första deltävlingen går i Helsingör.

  Ingmarie, jag gillar inte heller November. Det är mörkt och trist. Men inte i år. I år ska november vara fest :)

  Anneliten, bla bla :) Och jag tror inte heller att jag ställde om några klockor innan 1980 heller, jag kunde väl inte ens klockan!

  Daniel, det går trögt. Är fortfarande inte frisk. Kanske kommer jag springa med er iallafall på lördag om jag inte ska tävla… Iallafall uppvärmningen :)

 7. Sara says:

  Om du inte springer med oss på lördag får du agera coach och vifta med tidtagaruret :)

 8. MarathonMia says:

  Jag älskar november och “ansluter till festen”! Shit vad det låter skojsigt!

 9. Katarina says:

  Put your hands upp in the air Mia :)

Leave a Reply